Máté Tóth Mária üzente 14 éve

Azt arra a mocsika nagytudósra írtam, aki csak a vegyszerek mind nagyobb dózisában látja a hatást. Azt sem értik, mi az egész, de tagadni nagyon tudják. Minél több gysz.t egyen a nép, annál jobban hízik a gyógyszergyártó :-)Az nem baj, hogy méreg, az sem, hogy csak a tünetet szünteti meg, csak egyék!

Válasz

Simonné Sass Mária üzente 14 éve

Kedves Mária bocsánatot kérek, amiért félreértettelek, most néztem meg régebbi írásaidat, csak az Áltudományos propaganda az M1-en cikk végén félreérthetőnek találtam ami az orvosokról elhangzott. Még egyszer bocsi Mária

Válasz

Máté Tóth Mária üzente 14 éve

Olvastad egyáltalán a kommentjeimet?Kedves Mária.?Milyen véleményemről beszélsz?

Válasz

Simonné Sass Mária üzente 14 éve

Kedves Mária! sajnálom, hogy mielőtt kipróbáltad volna a homeopatiás szerek közül valamelyiket, így vélekedsz.
Nem kötelező a használata, csak ajánlható.
ismerősem körében már igen jó eredményeket értünk el pl. csonttörésre adott szerrel, herpeszre, aftára, vérzés csillapítására, emlékezetzavarra, fülzúgásra, pici babánál pl. fogzáskor csak homeopatiás szert adtunk, javaslom olvasd el a HOMEOPATIA NAPJAINKBAN című kiadványt, nem drága, illetve keresgélj a gyógyszertárakban a homeopatiával foglalkozó -ingyenes- ismeretterjesztő könyvek között.(pollenallergia, stressz, pánik, alvszavar, utazóknak, fog, szájbetegségek, fogászati zsebkönyv, elsősegély sportolóknak, pöttyös óvodai betegségek, téli betegségek, )
a homopatia abban különbözik a betegségre adott gyógyszerek szedésétől, hogy a homeopatiás szereknek nincs mellékhatása, olyan anyagokat visz be a szervezetbe, amelyek éppen nem jól működnek, így beindítja .az öngyógyító folyamatot. (pl. arcidegzsábára folyamatosan kellene szednem olyan gyógyszert, melynek 4 oldalas mellékhatása van, de ez a betegség van, hogy 2-3 évig nem jön elő.Megkerestem az ALKATI SZEREM, így amikor érzem, hogy "kezdődik" ez a bajom, azonnal beszedek 2x5 szemet és elmúlik, mivel beindítja az öngyógyítást,, azaz azt viszek be a szervezetbe, ami akkor éppen hiányzik!

más
a STODAL szirup is homeopatiás szer, bármilyen köhögésre adható, pici babáktól kezdve. Míg az orvos vagy száraz, vagy hurutos köhögésre ír szirupot, addig ez a szer mindegyikre használ, már a második kanállal történő bevételkor hatni kezd.
(a szirupot műa.kanálból kell inni)
a homeopatiás szerek nem érintkezhetnek fém tárggyal, nem tarthatóak tv, rádió közelében, mert elveszítik gyógyító hatásukat. üdvözlettel Mária

Válasz

Máté Tóth Mária üzente 14 éve

Mi is a fiam kb, éves korában találkoztunk ezzel, miután oviba került , folyamatos légúti betegségek, s gyerekorvos folyamatos antibiotikus bombái után . Akkor sokalltam be,mikor egy hónapon belül a második fajta antibiotikumot kapta. Ne mondjam , az első alkati szerre ijesztő volt a reakció. A Dr-nő azóta sem látott hasonlót. Akkor még ő is aránylag új volt a módszerben, s később bevallotta, megijedt. :)

Válasz

Fülekiné Marcsi üzente 14 éve

Az előbbihez hozzátéve, egyszer bement a szemembe valami. Nem láttuk, de nagyon iriitált, ügyeletre kellett menni. Egy szúnyog vagy apró bogár szárnyának a piciny töredéke volt, és mivel beékelődött nem tudtam kiszedni, és mivel olyan parányi volt nem is láthattam. Ha úgy nézzük a dolgokat, a szem ehhez képest hatalmas, mégis érzékelte. sőt.......

Válasz

Fülekiné Marcsi üzente 14 éve

Én nem hiszek a homeopátiában, hanem szeretem alkalmazni. Pont azért mert nem kell hozzá hit. Ezt a négy éves gyerekemen tapasztaltam, amikor ősztől tavaszig antibiotikum hegyeket szedett, és végső kétségbe esésemben ajánlotta valaki, hogy miért nem megyek el egy homeopátiás orvoshoz. Több betegsége is volt ekkor. Beállított egy alkati szert. a kisfiam csak annyit tudott, hogy pici édes golyókat kap a nyelve alá. nem tudta, hogy miért, nem tudta, hogy mire, hinni meg végképp nem kellett neki benne. És használt neki. mai napig használom. Sokan tiltakoznak a higitás miatt, de ha bele gondolunk, hogy egy illattól is beindul különféle reakció, akkor miért becsülik le a fantasztikusan felépített emberi szervezetet, és védekező képességet. elég neki egy parányi hogy beinduljanak a kellő folyamatok.

Válasz

Máté Tóth Mária üzente 14 éve

Igen, többször elolvastam, s nem értem egészen :))) ! Én biztos ,töretlenül hiszek a homeopátiában, nekünk kb. 14 éve bizonyít. Üdv.

Válasz

Bálint Georgina üzente 14 éve

van aki hisz, van aki nem hisz benne. a blog írója nyilván nem:)

Válasz

Farkas Éva üzente 14 éve

elgondolkodtató sztem amit ír, csakhát a stílus, tényleg bicskanyitogató.

Válasz

Máté Tóth Mária üzente 14 éve

Szóval trend... már a 18. században kitalálták, mi a trendi.Talán félnek, hogy a rengeteg drága, tüneti gysz nem fog fogyni, Mi tizenpár éve használjuk, gyerekeknek is, és hatásos, olcsóbb, Biztosabb a gyógyulás. Mivel az állatgyógyászatban is alkalmazzák, biztosan nem a hiten alapul a hatása.Persze az elvakult materialisták a mint nagyobb dózisban tudnak hinni, s nem is hallottak még olyanról, hogy bioenergetika, meg hasonlók. Huúú, most nagyon zaklatott vagyok. Majd még lehet, hogy írok hozzá. Üdv! Máté

Válasz